Općenito > Generalno o skuterima

Skuter za stariju osobu

(1/5) > >>

apoteka72:
Pozdrav, curin otac kupuje 50cc novo
nikakva jurilica, samo da je pouzdan
svelo se na yamahu neos, piaggio fly, aprilia sportcity i nesto ok kimka (agility city, vitality, like,...)
trenutno je to sto se u splitu moze nac
ima i elektricnih skutera emco, pa ako neko ima misljenje i o tome, bio bi zahvalan :glasses9:

luna500rr:
Po meni piaggio fly 4t jer je mali a, okretn a mislim da mu stane vise toga pod sic...4t ne trosi nista a pouzdan je...
Elektricni skuteri su sigurno najpouzdaniji al problem je u dometu i gnjavazi s punjenjem pa ko ne misli radit neku strasnu kilometrazu ne triba se mislit...pogotovo ako zivi u splitu i drzi skuter isprid portuna nakon svake voznje mora bi vucarat bateriju u stan da je nadopuni...jos kad uzme u obzir koliko temperatura utjece na bateriju...ako liti radi 50km zimi nece 30...
jedini pravi plus elektricnih skutera naspram benzinskih je cjena po km...racunaj da 3kw el skuter ima bolji start s mista i ubrzava  ko markirani 50cc do blokade, a za prjedenih 100km potrosi 3kn struje po dnevnoj tarifi, punjenjem preko noci je to oko 2kn...

JogFromYamaha:
ako hoce skuter neka uzme nekaj na benzin ako hoce elektricno neka uzme rade elektricni bicikl na njemu nemora regu placati

apoteka72:
nije problem punjenja jer zivi u kuci s dvoristem, iako bi radije elektricno auto nego skuter
malo smo gledali jucer, mislim da ce biti neki veci kimko kao agility city ili like
yamaha neos i fly su ipak dosta mali za dvije osobe i "vricu cimenta"  :laughing7:

ivano_007:
Gdje misliš servisirat Kymco skuter u Splitu? Misliš da postoji ijedan meštar u Splitu koji će ti uzeti Kymco skuter na servis? Misliš da itko ima rezervnih dijelova za to sr#n%e od skutera?

Rađe ga baci u smeće nego ga vodit u ovlašteni servis. Jednom sam ga bezveze odveo prije 4-5 godina u ovlašteni čisto da pogledaju malo stanje, rezultat njihovog servisa, 2000 kn štete, novi klip, novi cilindar, novi ležajevi, semerinzi, radilica... Ovo ljeto ga vodio u Trogir u ovlaštenog, rezultat njegovog servisa "a ja neznam šta je to, malo sam klapnia kacavidom i upalia je i nisam tia ništa radit", naravno, sljedeći dan opet nije htio upalit, kad sam ga nazvao opet, rekao je "a neznam ja šta mu je, nemoj mi ga dovodit"

Želiš platiti 1154 kune za original vakuum pumpu, za običnu malu leguru nečega sa 4 šarafa i 2-3 dihtungića?

Bježi od te marke ko vrag od tamjana. Uzmi nešto za šta ima i servisa i djelova.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju