Općenito > Propisi
Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI
JosipMarijanovic:
--- Citat: JogFromYamaha - 07 Travanj, 2015, 19:04:47 ---ma to je sve presmjesno vec postalo
kao i pravilo da mladi vozac nesmije upravljati mopedom brze od 40kmh to mi je isto jebeno
--- Kraj citata ---
nemoj Jog tako, pa to vec divljak ako vozi 40 km/h. stvarno dode covjeku da se zapita. elektricni bicikl moze brze ici :violent1:
SF2 Freak:
Čitam ovo i ne vjerujem , pa di se vi vozite ? Vozime se bez pol djelova po gradu i to sa 130db glasnmim auspuhom i niko ništa ?
anabellas:
--- Citat: Tomi_ZG - 09 Travanj, 2015, 10:14:17 ---Ja kad sam na tehničkom prije mj. dana pitao za upisivanje auspuha(nakon kaj sam prošao pregled s tt-om) samo su me blijedo gledali,oni još ni sami ne znaju kaj treba,nije to još strogo definirano meni se čini.
Tek toliko zlu ne trebalo imam eu homologaciju od proizvođača u gepeku,bolje išta nego ništa,ak bi ko krenuo srat da imam barem dokaz da nije sklepotina.
--- Kraj citata ---
Mene prosle god lik na tehnickom pito dali imam rekorda atestiranog i da me kao nebi smio pustit al bude.
caras:
--- Citat: SF2 Freak - 10 Travanj, 2015, 10:34:25 ---Čitam ovo i ne vjerujem , pa di se vi vozite ? Vozime se bez pol djelova po gradu i to sa 130db glasnmim auspuhom i niko ništa ?
--- Kraj citata ---
hehe....istina :icon_thumright:
Macak sf:
Jucer regana sr-ka, 49,4 kmh uglavnom u granicama tolerancije i za buduce propise ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju