Općenito > Propisi

Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI

<< < (12/46) > >>

balicdim:

--- Citat: JogFromYamaha - 09 Travanj, 2015, 09:47:26 ---nemoze ti falit apsolutno nista
skuter je tehnicki ispravan kada zadovoljava specifikacije od tvornice pod kojima je homologiran
znaci ako je homologiran s 2 retrovizora moras imati 2 i bilokoja modifikacija da je odradena
vozilo vise ne odgovara homologaciji na koju je registrirano

--- Kraj citata ---

i onda dođeš sa serijskim skuter na tehnički direktno iz salona pa te debilni službenik prca gdje ti je svjetlo za registracijsku pločicu koje u originalu ne postoji na modelu skutera koji posjeduješ pa ti vadi katalog star ko zna koliko i ubjeđuje te da svjetla mora bit i da na slici ima (imao derbi gp1 open na slici race)

Tomi_ZG:
Već sam pisao po forumu o tome,vas koje prcaju a ispravni ste sami ste si krivi,ja takve rješavam po kratkom postupku da na kraju pokunjeni daju papir s prolazom,jednom su mi probali maglu prodat i nikad više

Dino-X race:
Samo malo, jel to vec uvedeno da je sad 45+5 ili je jos uvjek 50+5 po starom? Idem u sub na tehnicki pa da znam jel treba deblji prsten stavljat..

3alfa3:

--- Citat: Dino-X race - 09 Travanj, 2015, 10:36:54 ---Samo malo, jel to vec uvedeno da je sad 45+5 ili je jos uvjek 50+5 po starom? Idem u sub na tehnicki pa da znam jel treba deblji prsten stavljat..

--- Kraj citata ---

jos je 50+5

Pulss:

--- Citat: Tomi_ZG - 09 Travanj, 2015, 08:13:33 ---On je na nekom otoku ak se ne varam,samo bez obzira čudno da stanica nema valjke jer je to obavezna oprema još od 2006 i to moraju imat

--- Kraj citata ---
Jes, otok pokraj splita  :toothy3:

Ma kakvi valjci, jedva imaju i za auto za ekotest.

Jedino sta su poceli trazit, i to tek ovu godinu je da imas neki normalan nosac i da ti rade zmigavci. Ostalo nebitno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju