Općenito > Propisi

Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI

<< < (8/46) > >>

caras:
Jedino sto je netko rekao - radit ce se vece pixne u tokara  :icon_biggrin:

Tomi_ZG:
Shvatite jednom za svagda da neće nikad doć zakon da 50ke legalno smiju ić toliko koliko idu bez blokada,iz jednostavnog razloga kaj nemaju homologaciju/atest za te brzine,odblokirani skuter u očima zakona izgleda isto ko i fićo s v8 motorom,i jedno i drugo je ilegalno.
Sad dalo bi se i to sredit al nećemo sanjat.

--- Citat: caras - 08 Travanj, 2015, 17:08:09 ---Ovo nista ne mijenja....zakon se krsio do sada, krsit ce se i dalje i to je to...

--- Kraj citata ---
Jedina normalna opcija u ovom slučaju,na žalost al je tak

montis:

--- Citat: 3alfa3 - 08 Travanj, 2015, 14:49:11 ---
--- Citat: Iwo SR Tuono - 08 Travanj, 2015, 13:59:42 ---
--- Citat: zvonkec92 - 07 Travanj, 2015, 21:49:28 ---Inace imam A kat ali vise volim slozene 50-ke nego nesta jace..  dns bas stavio T15 cil na apna pa da vidimo ko ce meni rec da se vozim 45

--- Kraj citata ---
pa apn ni ne ide na valjke ionako

--- Kraj citata ---

Tak je, samo variomatski prijenos kako je definirano u pravilniku za tehnicki pregled.
Jedino ne znam jel tomos aautomatik ide na valjke - on ipak nema variomat makar je prijenos automatski

--- Kraj citata ---
Tomos automatik ide na valjke

anabellas:
ovu promjenu u zakonu cemo osjetiti kao i onu kad spuste cijenu goriva za jednu lipu  ;D
bar nam policija nije nabrijana kao u nekim zemljama pa da cekaju s valjcima na svakom drugom zavoju

SF2 Freak:
Ajme što ću sada 5 kmh sim-tam i onak sam na teh. išao 29kmh :D dok u vožnji uspio nabrati skoro 15kmh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju