Općenito > Propisi
Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI
SF2 Freak:
Ali stvarno im je dosadno , pakome to pada na pamet. Zamisli ministra ujutro se probudi i razmišlja "kaj da dns izmislim hmmmmm ... Ma neda mi se niš izmišljat ajmo malo promjeniti ovaj zakon sa mopedima. Da vidimoooo , aj nek bude 45kmh umjesto 50kmh pa kao nešto sam korisnog napravil dns."
Aprilia97:
e baš to u glavu,kakve gluposti rade ja nemogu vjerovat
3alfa3:
Ni jedan ministar se time ne bavi niti se ikad bavio.
On samo poslusa savjet svojih savjetnika koji dobiju statistike od strucnjaka vezano uz prometne nesrece i sl sto u konkretnoj situaciji nije slucaj nego ova recenica ispod.
Uskladjivanje zakona sa zakonima EU - sada smo EU, kaj ne (a tamo je oduvijek 45 km/h) :icon_biggrin:
Zalit se mozete samo i jedino biracima koji su glasali za ulazak u EU :toothy12:
Sad kad smo vec 2 godine evropejci, bas se osjecam, nekako, evropcki i civilizirano :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
P.S.
na referendumu glasao protiv ulaska u EU, al ne zbog skutera, a jos manje zbog politike - procjenio da ce nas to unistit financijski sto se polako (cak i ne polako), ali sigurno desava ;D
vukas:
Ako su normalni će napisat dopunu, a ako ne, rezat malo deblji prsten ili dodat podlošku za one koji idu preko 49.5km/h.
Ako je i prije bilo 10% tolerancije teško da će sada biti drukčije, pa treba porihtat da ide manje od 49.5 i to je to.
Corector:
Ma samo gumu ispumpati da u njoj ostane 0.5 bara i nemas problema.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju