Općenito > Propisi

Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI

<< < (35/46) > >>

AutomaticA3MS:
Majko mojaaa koje gluposti,imam el blokadu na Runneru,sad ću još pometat brtve s manjim rupama na usisu i ispuhu, pa kad budem išo registrirat nek se čude što je max brzina 25 :violent1:
Ukinili zakon za ograničenje 80kw,pa sad uvedu još gluplji,definitivno treba bježati odavdje.

3alfa3:

--- Citat: AutomaticA3MS - 23 Lipanj, 2015, 14:48:57 ---...definitivno treba bježati odavdje.

--- Kraj citata ---

Ak ti je to razlog za pobjec iz HR, onda ne znam sto bi ti reko, a da te ne uvrijedim.
Naravno da ima milion drugih razloga za pobjec  :toothy12:

Corector:
Kakav je to jebeni zakon ako sam SAD, UPRAVO, prosao sa skuterom 50ccm na tehnickom i evo registrirao ga, sa 46.5kmh???

Ocito nije navedena tolerancija, koja mora postojati, a nije nista pocrvenilo kad je presao 45kmh.

Mislim da znam sto je, nisu nadogradili softver u stanici :)

Valter:
Mene taj zakon nimalo ne dira. Ionako mi skuter ide 80 pa sam jednako kvalitetno u prekrsaju sa 50 i sa 45. Mogu staviti i 32,47. Malo igranja sa blokadom i ide taman onoliko koliko su se guzonje bez mozga dosjetile.

Ja sa skuterom koji ne ide barem 70 ne mislim izaci na cestu. Previse cijenim svoju sigurnost.

AutomaticA3MS:

--- Citat: 3alfa3 - 23 Lipanj, 2015, 15:35:00 ---
--- Citat: AutomaticA3MS - 23 Lipanj, 2015, 14:48:57 ---...definitivno treba bježati odavdje.

--- Kraj citata ---

Ak ti je to razlog za pobjec iz HR, onda ne znam sto bi ti reko, a da te ne uvrijedim.
Naravno da ima milion drugih razloga za pobjec  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Naravno da nije to glavni razlog,nego kako ti kažeš,na sve ono što se prije događalo sad i ovakve gluposti počeli uvodit,pa zato kažem :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju