Općenito > Propisi

Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI

<< < (27/46) > >>

Tomi_ZG:
Niš ne treba reć,trebao si mu nogom odvalit retrovizor,vjeruj mi da to nikad više nebi nikom napravio

Trotter:

--- Citat: petarpan - 06 Svibanj, 2015, 09:39:41 ---mene je fascinirala situacija, prolazim na semaforu po sredini 10 na sat. odjednom lik ispred mene u autu skrece u lijevu traku. ja stanem da ga propustim i tak me zagradio. upali se zeleno a majstor produzi u svojoj traci. izletio je pred mene sam da ne mogu proci  ???
i kaj reci na takve vozace

--- Kraj citata ---
Desilo se tokom radnog vremena ne jednoom. Na što je par njih bilo joj nisam te vidio ni čuo, mislim si nemoguće da nisi vidio žutog razvaljenog neosa sa probušenim auspuhom jednostavno nemoguće nemoj me pravit budalom. Ali eto možemo mi tu naklapat do mile volje kad nam neki drugi sudbinu kroje tj. pokušavaju.

Corector:
Jel vam se dogodi ikad onak vozite se i samo odjednom vam netko projuri s lijeve strane u autu, onak 20cm od vas, uglavnom toliko blizu da se adrenalin aktivira do daske. Jel se scimate u tom trenutku?

U Zagrebu rijetko gdje je ograncenje 80kmh, uglavnom je to 60 ili 70kmh, unatoc tomu ljudi se voze 80, 90, cak i 100kmh.
I problem je sto su danasnji auti prejaki, a skuteri su tu gdje jesu.

Interesantno je kad se vozite sa 2 skutera i vise, drukcije vas dozivljavaju, kad ste sami svi vas hoce zgaziti. To se ne moze promijeniti, mijenjajte svoje navike ili skutere za jace

JosipMarijanovic:

--- Citat: Corector - 06 Svibanj, 2015, 12:36:47 ---Jel vam se dogodi ikad onak vozite se i samo odjednom vam netko projuri s lijeve strane u autu, onak 20cm od vas, uglavnom toliko blizu da se adrenalin aktivira do daske. Jel se scimate u tom trenutku?

U Zagrebu rijetko gdje je ograncenje 80kmh, uglavnom je to 60 ili 70kmh, unatoc tomu ljudi se voze 80, 90, cak i 100kmh.
I problem je sto su danasnji auti prejaki, a skuteri su tu gdje jesu.

Interesantno je kad se vozite sa 2 skutera i vise, drukcije vas dozivljavaju, kad ste sami svi vas hoce zgaziti. To se ne moze promijeniti, mijenjajte svoje navike ili skutere za jace

--- Kraj citata ---

Samo jucer tri puta. U svakoj voznji jedan takav sigurno.

Isto kako kategorije osiguranja za aute i motore nema smisla. Jer vecina danasnjih auta je preko 66kW i pogledaj cijenu bez popusta. Motori bi trebali ici po kW a ne kubikazi.

Corector:
A trebalo bi se puno toga, zato kompenziras s onim sto se nebi trebalo i dobro.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju