Općenito > Propisi
Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI
3alfa3:
--- Citat: JosipMarijanovic - 06 Svibanj, 2015, 14:22:00 ---Motori bi trebali ici po kW a ne kubikazi.
--- Kraj citata ---
Motori (auti i sl) bi trebali ic po godinama staza u prometu. Koja je razlika vozit motor od 50 i 100 konja vezano uz izaziavnje stete u prometu? Bas nikakva, do vozaca je, a ne vozila. Kad je neko na 2 kotaca 10 i vise godina i ne napravi sranje, onda je nebitno kaj vozi jer ocito nije problematican
Isto tako, auto od 45 konja i 1000kg ce napravit vecu stetu nego motor od 45 konja i 200kg.
Tako bi ja gledao, al ko mene pita :toothy12:
DajTeh:
Meni odgovara i 25kmh, naravno na papiru. :laughing7:
ivanm:
da bi pratio gradski promet, moraš imat bar base kit na skuteru i bok..
sve ispod toga je loše.
boulybox:
Isprike al nisam napomeno da se u mom slucaju radilo o 4t cudovistima od 50 kubika koji nejdu nikam.
A za promet po gradu po meni netreba kit, moja sr-ka serijala sa ZX-om sasvim dobro comuta po gradu jedino se ne hvatam slavonske avenije previse jer ga moram turpijat puni gas
deki_pu:
Zakon je idiotski i nema veze sa sigurnosti...nego ja sam čuo da bi mogli uskoro na tehničkom mjeriti decibele, tako su mi rekli prije neki dan kad sam išao reg., a nisam znao da znaju mjeriti i po cesti..
Uglavnom sve veća represija je oko nas, vidim na tehničkom u Puli imaju kontrole, tip je nadgledao dok su mi mjerili brzinu na valjcima...poslije mi se ovaj što radi tamo požalio da su ih počeli jebat za sve živo.
Znači većina nas je ilegalna po svakom pitanju, prvo zbog blokada, drugo zbog auspuha koji je preglasan..
Postavlja se pitanje da li se isplati ulagati uopće u te skutere, bliži li se kraj tuningu?
I jedno pitanje za vas koji imate kit, kako prolazite tehnički, koliko je zajebancije potrebno da se ograniči na 50km/h?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju