Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Aprilia sr 50 temperatura motora
Emiliano:
Pozdrav !
Eto još problema oko moje Aprilije 50 Morinijevom mašinom. Skuter imam nekoliko mjeseci. Malo sam vozio ali sam primijetio da kazaljka temperature vode ide malo gore ili skoro nikako. Na mjestu na leru treba dosta vremena da se makne. Jeli to Ispravno?
Znači sat radi. Vjerojatno bi trebao imati termostat. Gdje se nalazi? Kako se mijenja? Ili je uredu. Vlasnik prije kaže to je ok.
Ja mislim da ne dolazi u radnu temperaturu. Zahvaljujem se u naprijed na vašim odgovorima. :dontknow:
igor.sb:
to je tako kod njih, kao sto si rekao ako se i podigne to je malo, vozi se par na sat koju minutu pa ces vidjet kak ce se krenit penjat
inace termostat se nalazi na glavi cilindra
Emiliano:
--- Citat: igor.sb - 07 Travanj, 2015, 13:02:14 ---to je tako kod njih, kao sto si rekao ako se i podigne to je malo, vozi se par na sat koju minutu pa ces vidjet kak ce se krenit penjat
--- Kraj citata ---
Onda neka bude tako . Voziti ću tako. Na glavi je indikator. Pitao sam u jednoj prodavaonici dijelova i kaže da je u ili ispod u cilindru.. Kaže da možda indikator neda točno pokazati. Vozim dalje. :toothy9:
lukson:
--- Citat: Emiliano - 07 Travanj, 2015, 13:15:41 ---
--- Citat: igor.sb - 07 Travanj, 2015, 13:02:14 ---to je tako kod njih, kao sto si rekao ako se i podigne to je malo, vozi se par na sat koju minutu pa ces vidjet kak ce se krenit penjat
--- Kraj citata ---
Onda neka bude tako . Voziti ću tako. Na glavi je indikator. Pitao sam u jednoj prodavaonici dijelova i kaže da je u ili ispod u cilindru.. Kaže da možda indikator neda točno pokazati. Vozim dalje. :toothy9:
--- Kraj citata ---
Meni je tek nakon 1 sat vožnje jedva došao do pola,morini je ZAKON
JogFromYamaha:
normalna radna temperatura ti je pola do centimetar od dolje
i to je to
bilogdje da je u bijelom dobro je
samo da nejde u crveno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju