Općenito > Generalno o skuterima

Mali gradski skuter

<< < (7/8) > >>

petarpan:
Nasao sam lunu caper za malo para pa me zanima koja je masina nutra (jel ista ko u batini?)
kakva je za odrzavanje? jesu skupi dijelovi?
ima kakvih velicih mana (osim kaj je kinez  :toothy12:)
trazio sam malo po netu, recenzije ga hvale (a koje ne hvale :laughing7:) a i vlasnici nisu puno loseg rekli
i dalje je za curu da se malo uci i znam da nije zip al zato ni ne kosta toliko

p.s. ako netko ima iskustva iz prve ruke bio bih zahvalan
p.p.s. i relativno mi je hitno pa ak moze koja rijec sto prije  :icon_thumright:

Corector:
Kupi je ako je jeftina ali se pripremi na moguce djecije bolesti. Znaci gluposti tipa strunulo crijevo goriva, napukao filter goriva, zastopan filter zbog limenog rezervoara koji se stalno trusi, zastekan vakum ventil, zastopan karb, slinav karb koji curi, airbox koji slabo brtvi, napukla prirubnica, lulica koja ne provodi dobro struju, porozan kabel svijecice, slaba ili neupotrebljiva straznja kocnica, pretvrda prednja kocnica, nestabilan ler gas, neprecizan pokazivac goriva..

petarpan:
u je....
kad to tako navedes  :help:
mada vjerojatno nije tak kak zvuci
jesu skupe te sitnice za sredjivati
skuter je redovno servisiran na godisnjoj bazi. koliki je uopce interval za 4T
i ima 10 soma km -  jel to vec puno za njih (pretpostavljam da nije al...)

zvonkec92:
ahh, imal je frend lunu caper, masina nikad pipnuta, natuko je 28 000km s tim da je posle 20 tkm vec posteno poceo zderat ulje. ove gluposti napuknuto crijevo, filter bla bla ja nikad u zivotu nisam vidio niti imao takvih problema ni na jednom kinezu do sad...   masina je ista ko na batini.. ugl za curu ce to bit oke skuteric. dok je seriala i dok nis ne drkas po njemu dobar je ko i svaki skuter..

petarpan:
nitko nista vise?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju