Općenito > Generalno o skuterima

Mali gradski skuter

<< < (6/8) > >>

petarpan:

--- Citat: petarpan - 08 Travanj, 2015, 02:06:41 ---par puta je spomenuto da su stariji baotiani bolji pa ako moze netko pojasniti
I koliko stariji?

--- Kraj citata ---

Zna netko?

zvonkec92:

--- Citat: petarpan - 08 Travanj, 2015, 23:08:38 ---
--- Citat: petarpan - 08 Travanj, 2015, 02:06:41 ---par puta je spomenuto da su stariji baotiani bolji pa ako moze netko pojasniti
I koliko stariji?

--- Kraj citata ---

Zna netko?

--- Kraj citata ---
ma sve je dobro di piše Baotian ili ItalScooter i gledaj sa čim manje kilometara...  Sanli, Silverstone i ta žnj g#vn# zaobiđi u najširem luku..pogledaj u garaži tu na forumu kakvu sam ja batinu nabavio 2004. god.   apoteka

petarpan:
joj vidio sam ga,mrak.
to naletio u oglasniku ili prek poznatog?

al cijene im se krecu od soma i pol pa do 3 i pol bez ikakvog pravila, sarenilo godina i kilometara

zvonkec92:
preko njuškala naletio na to, lik ga je cijenio 1800kn a taman tolko je vrijedio moj tablet koji sam dao u zamjenu, lik je pristao i eto dogovorili smo se.. a gle godina i nema tolko veze sa stanjem skutera, eto čisti primjer ta moja batina, 11 godina a ko iz dučana je.. mada one fore da godina ruši cijenu bez obzira na stanje meni nema neke logike, da je star i 50 godina ako je salon stanje po meni vozilo vrijedi isto kao i drugo vozilo u istom stanju novijeg godišta...

anabellas:
Vrijede vise stari kvalitetni modeli ocuvani neg novi novi :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju