Općenito > Generalno o skuterima

Mali gradski skuter

<< < (4/8) > >>

zrakoplovac:
Zip sp je onda idealni kandidat, mali, nije kinez, i ide super haha :P

Sent from my iPhone using Tapatalk

petarpan:
U istim sam problemima, i koliko smo probali i vidjeli, bojim se da nikakvi tajfuni i stalkeri, a kamoli neos ne dolaze u obzir.
Sa neosa bu jedino ak sjendne na podnicu dosla nogama do poda  :toothy12:

Do sad smo jedino nasli batinu, lunu caper, zip, keeway hurricane (isti ko caper samo druga znacka) i keeway flash, mozda luna RS.
Ako nadjes jos kojeg javi al da znas da pase (moja je 152 visoka)
Toliko lijepih skutera a moze ih samo gledati.

Problem zipa je kaj u oglasniku krš kreće od neki 3 i pol soma, a da na nes lici je vec preko 4. Batine dve kupis za to

JosipMarijanovic:

--- Citat: petarpan - 07 Travanj, 2015, 15:16:55 ---U istim sam problemima, i koliko smo probali i vidjeli, bojim se da nikakvi tajfuni i stalkeri, a kamoli neos ne dolaze u obzir.
Sa neosa bu jedino ak sjendne na podnicu dosla nogama do poda  :toothy12:

Do sad smo jedino nasli batinu, lunu caper, zip, keeway hurricane (isti ko caper samo druga znacka) i keeway flash, mozda luna RS.
Ako nadjes jos kojeg javi al da znas da pase (moja je 152 visoka)
Toliko lijepih skutera a moze ih samo gledati.

Problem zipa je kaj u oglasniku krš kreće od neki 3 i pol soma, a da na nes lici je vec preko 4. Batine dve kupis za to

--- Kraj citata ---

hvala na pomoci.. za 4500kn imas runner i aerox a ne malog zipa. zip novi kosta 10 000kn a runner 23000kn i nakon 10 godina starosti kao isto bi trebali vrijediti a precijenjeni su i jedni i drugi.

izlgeda da ce runner dobiti uteg od 50 kila ispod sica da bude nizi  :redface:

anabellas:
pa stavite gewinde na runnera  ;D

JosipMarijanovic:

--- Citat: anabellas - 07 Travanj, 2015, 15:47:59 ---pa stavite gewinde na runnera  ;D

--- Kraj citata ---

jel prodaju to u Krapini?? :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju