Općenito > Generalno o skuterima

Mali gradski skuter

<< < (3/8) > >>

steeef:
zip 50 4t ide ko i baotian,onaj stariji bolji..
ovi 2t zracnjaci (sportcity one,typhoon itd..) nakon skidanja blokade i probe idu 65 po satu,na laganom spustu jedva 70..
cisto usporedbe radi,zip 4t je sporiji.

Scooterist_#1:
Peugeot Vivacity (samo ne novi nego do 2007.), Peugeot Trekker, Yamaha Neos, Gilera Stalker... po me i najkvalitetniji zracnjaci... dugovjecni, pouzdani i laki za odrzavat... bjezi od zipa... da valjaju dostavljaci bi ih uzimali posto malo trose... china cista china... :icon_biggrin:

anabellas:
Ima frend u kvartu baotiana bez ikakve blokade dok sam ja zipa imo osjetno bolje je zip iso , nije mala razlika bila.
Tocno je da se zip u kini radi al eto ja u par godina nikad nikakav kvar nisam imo ( a imo sam 12-13 god pa znate kak sam ga cuvo).
A dostavljaaci su smjeh teski , voze redom tgb koji vrti s blokadom 9000 a ide 45 i cujes dostavu pet ulica dalje ni zvonit ne treba ;)

JosipMarijanovic:

--- Citat: Corector - 06 Travanj, 2015, 23:56:31 ---Sto si manji i tromiji to te vise zele zgazit  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Problem u ovom slucaj je zenska visina odnosno nizina od 155cm. Na runneru nemoze do poda osim u stiklama a znamo da to nije oprema za voznju  :sad3:

I ono sto je najveci problem sa zenama je DIZAJN i boja skutera.  :icon_scratch:

Najvise mi vuce da ce biti neka 2T verzija jer ljudi voze te skutere bez servisa jer ima kao netreba jer nerade puno km i tako neke fore. Sa 2T barem nema izmjene filtera i ulja sto svima izgleda kao trosak. Ovako ulje mora sipati uvijek i nema izbora

Tomi_ZG:
Kupi joj batinu,uloži 20kn u happy color pinky sprej i evo atraktivnog skutera za koji ne trebaju štikle jer da ti fali i pol noge možeš do poda  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju