Ljudsko uho čuje od 20hz-20khz tak da ti to sve džaba,i to je pitanje koliki postotak ljudi realno čuje i taj frekvencijski raspon.
A i te specifikacije nemaju veze s kvalitetom zvuka,to su većinom marketinški trikovi za široke mase.
naravno.. nesto u tom smislu sam i napisao.. iako velicina drivera itekako je vazna..
a marketing je ono na sto se i furaju brendovi.. sjecam se dok sam davno radio u technomaxu zvucnika i komponenti od 20soma kuna do preko 100soma kuna (komad, da) ..stari moj da me ubijes ali one yamahine komponente koje kostaju 10puta manje nisu nista losije
treba probat, to je ono sto je glavno.. i na kraju svega stvar je subjektivna..
malo me bilo strah na blef sam ih narucio iz zadra, i racunao sam ako nevaljaju idu na bubanj i sta sad, prodat ce se.. ali stari moj ja ih ne namjeravam prodat..
malo je mozda za moj ukus prejak bas, i zato mi je krivo sto nemam dobru zvucnu vise da to sve malo izbalaniram po svom gustu
ono sto me je iznenadilo kako je zvuk prostoran, i vrlo slojevit.. vrlo detaljan i definitivno su me kupile.. a stvarno nisu skupe, pa rekoh vrijedi skrenut paznju na iste..
da napomenem, superlux ima modele i oko 200kn sa "istim" specifikacijama , ali drugim dizajnom, ali ja sam se nekako odlucio na ove "skupe"
cesto se kupe neke gejmerske i sta ja znam, ekipa potrosi lovu na neki razer, logitech ili sta ja znam i da duplo vise para za neke puno losije sluske, pa zato.
ove mozda nemaju mic
, ali sound je neusporedivo bolji..