Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera Runner SP50 sta uraditi sa 100e budzeta?

<< < (5/7) > >>

Pulss:
Ove faking panjine sta komentiraju da bi treba te pare popit bi trebalo instantno banavat. Ako je kod vas mali mozak veci od velikoga, ne mora znacit da i momak koji trazi normalan savjet za skuter ima isti problem.

Josip-98:

--- Citat: Pulss - 27 Svibanj, 2015, 22:13:46 ---Ove faking panjine sta komentiraju da bi treba te pare popit bi trebalo instantno banavat. Ako je kod vas mali mozak veci od velikoga, ne mora znacit da i momak koji trazi normalan savjet za skuter ima isti problem.

--- Kraj citata ---

Neka si mi reka  :toothy12: :toothy12: zasto ban !! Sto ljudi sto čudi svako trosi na svoj nacin, a ja samo poticen na uzivanje u jelu i picu

Kenny_Cro:
Zvao sam na tri mjesta u BiH nigje nema novog LeoVince auspuha. Koji je jos auspuh dobar da se lako stela. I narucio sam Malossijev variomat. Znaci dajte mi preporuku od par nekih auspuha i recite mi setup uz njih sa sportskim variom hvala puno!

nikola.dragicevic8:
Vozio sam  Giannelli extra chrome na runneru i bio sam zadovljan, lagan za ustelat i za održavat.

Kenny_Cro:
Cuo sam da je lak ua ustelat, narucio bi taj auspuh ali neznam koji setup ide uz njega sa malossi variom. Dajte mi jos prijedloga i volio bih znati neki siguran setup. Znaci rolnice, federi, dizna. Sada je na motoru sve original upravo uradjen servis, ima samo red sponge. Znaci koji je setup sa nekim sportskim auspuhom kada stavio malossi vario?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju