Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera Runner SP50 sta uraditi sa 100e budzeta?
Kenny_Cro:
--- Citat: JosipMarijanovic - 06 Svibanj, 2015, 21:53:32 ---
--- Citat: Kenny_Cro - 06 Svibanj, 2015, 21:35:37 ---
--- Citat: Josip-98 - 28 Travanj, 2015, 23:41:27 ---Popij te pare, potrosi na zene, za 20 km/h vise ces se ispizdit sa stelanjen i dijelovima uzivaj
--- Kraj citata ---
Prosvijetlio si me :icon_scratch: ima li neka sigurna kombinacija sa TTom ili ZXom. Znaci rolnice, federcici kvacila i dizna? Mislim svaka cast sto ste mi ovo dosada rekli ali neznam jos... ima li netko tko je imao runnera pa zna iz iskustva?
--- Kraj citata ---
nikola ti je rekao provjerenu kombinaciju. koliko imas kila??
--- Kraj citata ---
75kg. mrsav sam al cesto bude 2 ma motoru.
JosipMarijanovic:
--- Citat: Kenny_Cro - 06 Svibanj, 2015, 21:56:06 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 06 Svibanj, 2015, 21:53:32 ---
--- Citat: Kenny_Cro - 06 Svibanj, 2015, 21:35:37 ---
--- Citat: Josip-98 - 28 Travanj, 2015, 23:41:27 ---Popij te pare, potrosi na zene, za 20 km/h vise ces se ispizdit sa stelanjen i dijelovima uzivaj
--- Kraj citata ---
Prosvijetlio si me :icon_scratch: ima li neka sigurna kombinacija sa TTom ili ZXom. Znaci rolnice, federcici kvacila i dizna? Mislim svaka cast sto ste mi ovo dosada rekli ali neznam jos... ima li netko tko je imao runnera pa zna iz iskustva?
--- Kraj citata ---
nikola ti je rekao provjerenu kombinaciju. koliko imas kila??
--- Kraj citata ---
75kg. mrsav sam al cesto bude 2 ma motoru.
--- Kraj citata ---
Onda ti je dobro rekao
Kenny_Cro:
uradio sam generalku na skutu i ostalo mi je samo staviti auspuh i planiram staviti polini variomat ili malossi. E sada me zanima hoce li biti razlike sa TTom ako stavim sportski vario i zanima me tocan setup znaci neki provjeren. Mislim da ce ici rolnice 4.7 bijeli federi i dizna 64( trenutno je 79 to mi je malo cudno dellorto je karb) e dal da stavim te rolnice federe i diznu sa sportskim variom ili moram nesto posve drugo.. hvala!
Kenny_Cro:
Pala je odluka da cu narucit niv lv TT, ali me sada zanima setup sa sportskim variom i koji jd bez varia. Trenutno jd skuter serijala samo ima redsponge. znaci gilera runner sp50 2003gp 12tkm, servis tek uradjen. sta da stavim sa nekim budjetom do 150eura a da daje brzinu. Ne ocekujem puno al volio bih vidit malu razliku..
2t power:
dr evo 70 i eventualno polini ili malossi vario malo probije budget al se vidi evidentna razlika. :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju