Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Da...kazem znam da su kocnice k**ra* naspram talijana i japanaca...ali okee nema onda
i kao što je eladio rekao kada voziš veći motor s ABS-om onda znaš kako one funkcioniraju na motoru, i sam vozim BMW RT 900 (ovaj iz avatara) i puno mi je puta pomogao.A koliko znam ili bar mislim da se na skuterima do 50 ccm ne ugrađuje ABS jer su oni i tako limitirani do 50 km/h te im stoga i nisu potrebni ABS sistemi.
Citat: djserato - 09 Lipanj, 2015, 21:01:35i kao što je eladio rekao kada voziš veći motor s ABS-om onda znaš kako one funkcioniraju na motoru, i sam vozim BMW RT 900 (ovaj iz avatara) i puno mi je puta pomogao.A koliko znam ili bar mislim da se na skuterima do 50 ccm ne ugrađuje ABS jer su oni i tako limitirani do 50 km/h te im stoga i nisu potrebni ABS sistemi.ma ni cijena s ABSom nebi imala smisla, pošteni ABS nije jeftin
Ovo je otislo malo offtopic pa eto onda serato kaj si ti policajac? Hh
Neka nemoj se zamarat s time...
Citat: suni - 09 Lipanj, 2015, 21:03:37Ovo je otislo malo offtopic pa eto onda serato kaj si ti policajac? Hhmalo je offtopic i izvinjavam se zbog toga, ali da čovjeku dokažemu da nema pravi ABS da se nebi zeznuo u vožnji misleči da ima i da bude odradio kako treba pa da poslije nebi bilo da kočnice ne valjaju.A moj ti avatar govori o mom poslu.
Citat: djserato - 09 Lipanj, 2015, 21:18:34Citat: suni - 09 Lipanj, 2015, 21:03:37Ovo je otislo malo offtopic pa eto onda serato kaj si ti policajac? Hhmalo je offtopic i izvinjavam se zbog toga, ali da čovjeku dokažemu da nema pravi ABS da se nebi zeznuo u vožnji misleči da ima i da bude odradio kako treba pa da poslije nebi bilo da kočnice ne valjaju.A moj ti avatar govori o mom poslu.radis u ZGu ili DA? da znam zaobic taj dio zga i ustedim soma kuna..