zzzzz ekipa
citao sam po forumu teme i nisam naisao na ono sta meni treba :/ ako slucajno vec ima ta tema posaljite mi link
)
ovako...na svoju gileru sam stavio auspuh leo vince rr i rolice 4.3g ....i isla je 90km/h po navigaciji...i usred voznje mi je motor stao,ostao sam bez vode,otisla pumpa vode...promjenio sam pumpu i poslije osjetio da motor ide sporije,kao da ga gusi nesto,a u kraju je izgubio 20km/h i isao je 70km/h ....prijatelj mi je rekao da moram mjenjat klip i prstenove...i onda sam promjenio opet pumpu,klip i prstenove,sve nove brtve,usisne lamelice,lezajeve radilice,cilindar je dobar...i motor mi opet nesto gusi u krajnjoj brzini...znaci dodje do 70km/h i samo ga malo progusi i neda da ide dalje...i jos jedan problem imam..kad dodjem pred brdo s malim okretajima,motor se prvo muci neko odredjeno vrijeme i onda odjednom odvoji i krene normalno,a ako vozim dvojke onda ponekad i stane...a sve je novo na motoru osim remena..dali je moguce da je to sve zbog njega ili zna neko do cega to moze biti..hvala unaprijed