Tehnički kutak > Tuning skutera

Jet Force 50 - Ne pali,dimi

<< < (3/4) > >>

vedran_ft_:
mislim da su ti karike loše, a još ako mu nevalja pumpa od ulja, brzo će zaribat

rakija:

--- Citat: vedran_ft_ - 14 Rujan, 2008, 18:15:02 ---mislim da su ti karike loše, a još ako mu nevalja pumpa od ulja, brzo će zaribat

--- Kraj citata ---

Mislim da nebi trebaklo biti problem s karikama nakon 6000km. Kaze mi majstor da je to serijski problem sa uljnom pumpom. E sad je pitanje ako tko ovdje ima jeta da mi odg dali ima isti problem i dali je to serijska greska  :help: ili nije jer to cisto nemogu vjerovat  :dontknow:

**Ivan**:
ja isto vozim jet forca dok sam imao seriski auspuh imao sam isti problem dimi ko tenk čovječe nakon toga motor nije vuko skinuo sam auspuh i povadio sve van iz njega jer je sve izgorilo je da motor sad ima dosta glasan zvuk no vise mi nedimi tak ko prije ja sam isto mislio da su karike sad neznam to sam napravio i vidim vise nedimi pa nisam nist diro jel se bas ne razumijem  :icon_scratch:

pitaNS:
ma kakve karike posle 6000 kma...nema šanse...Evo ja vozim Jeta već 3 sezonu i prešao 9000 kma, nikakvo pišanje, nikakvi problemi s uljnom pumpom sve ok!

a da dimi, mora dimiti...pogotovo kad je hladan!

**Ivan**:
valjda tako mora bit ja sam posumljo u mom slucaju na karike jer je motor imao 15.000 km

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju