Tehnički kutak > Tuning skutera

Jet Force 50 - Ne pali,dimi

(1/4) > >>

rakija:
Imam veliki problem sa Jet forceom 50ccm, c tech. Događa se da dok je hladan jako dimi, a ako se nevozi po par dana onda se ili nemože upalit ili se upali ali dimi stvarno previše. S time kad se nevozi recimo preko tjedan dana kad stanem na kurblu ona jednostavno propadne, a skuter propiša ulje.  :help: Moj majstor kod kojeg servisiram skuter kaze da je to serijska greska na uljnoj pumpi. Skuter je kupljen 2006., nema ni 6500 km, a na servisu je bio vec oko destetak puta, možda i vise. Sad vas molim da odgovorite dali je to stvarno serijska greška ili je majstor nešto krivo napravio, a nece priznati  :happy3: . Pod tim mislim kad je busio neke dvije rupe (e sad nisam siguran gdje su, na bloku ili gdje vec, kaze da bi trebale biti tamo iako se serijski ne buse). Ako nitko vise na forumu nema takav problem, mjenjam majstora.  Unaprijed hvala na odgovorima. 

P.S. Novi sam na forumu pa se ispričavam ako sam ovaj topic stavio na krivi dio foruma.

STunrider:
Hm, iz iskustva znam a i od ostalih sta cuem da ima dosta problema sa Jetforce-ima, ja imam tsdi i kod mojeg je problem nekvalitetno gorivo, a to sto se jako dimi mozda si usipao krivo gorivo ili majstor xD :D

PROOF:
kak bi speed rekel to je zwajo :toothy10:

Drnda:
pa ne kuzim sta se ima po boku busiti, ej to za dim je ok za cwaju, i predstavi se u kutku za nove clanove

dhorvat:
Stvarno čudno. A kud propiša ulje? Di je točno izvor "pišanja"?

To kaj jako dimi je normalno nakon dugog nepaljenja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju