Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

stylinga runnera

<< < (2/10) > >>

motov3x:

--- Citat: replcnt - 14 Rujan, 2008, 02:28:54 ---i koji K_U_R_A_C si stavio temu ovdje, znaš čitat je_bote led, PROJEKTI SKUTERA, FAKIN PROJEKTI!!!!!!! imaš temu za pomoć styling, STYLING!!!! AL ME RASPIZDE OVAKVI   :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

tema za brisanje

--- Kraj citata ---

Alo prika..vidis da je covjek ovdje novi.. ne zivciraj se badava.. novi je..shvati ga dok se ne ufura..  :icon_thumright:

dino gp1:

--- Citat: igor27 - 13 Rujan, 2008, 22:45:21 ---kupio sam runnera 2005g sa 4500km.skuter je malo ogreban pa sam odlućio da ga prefarbam i stavim neke dijelove da izgleda nabrijano.stavio sam zx crom i rolice koje su došle sa njim i skuter ubrzava jako do 75km a onda do 90 malo slabije pa mislim da je to u redu po pitanju brzine.zanima gdje nabaviti dijelove ima li tko nekaj rabljenoga za prodat.[/img]

--- Kraj citata ---

Preciziraj koje dijelove, ima ih pun ku***c i kod stylinga se inače stave slike da se vidi kako izgleda skuter i da se može dati savjet šta na njega staviti...

igor27:
prvo da odgovorim kolegi replcnt koji me je tako nice RASPIZDIO !!!!meni je puuun racku takvih koji kao nešto znaju a pokupio s neta kad mu je stari kupio komp i pokazao kako stavit slike na net koje ja neznam stavit jer neznam kako a moj kolega iz sela kraj VŽ sve zna pa ga molim da mi objasni!!!

stvarno,mislim kultura lijepog :laughing6: :laughing6: :laughing6: ponašanja

kad stavim slike onda će valjda biti tema za ovu rubriku...

mislio sam promijenit ručke,možda ret.,prednju masku,rep da nema onaj glupi blatobran sa tablicom, pa još neke detalje koji će ga malo podignut da izleda nabrijano.boja bi bila narančasto crna to mi je super komb.

charnel:
koristi trazilicu foruma i saznat ces dosta korisnog , između ostalog i kako stavit slike.

PROOF:
i promjeni naslov... ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju