Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
stylinga runnera
replcnt:
--- Citat: igor27 - 14 Rujan, 2008, 11:56:18 ---prvo da odgovorim kolegi replcnt koji me je tako nice RASPIZDIO !!!!meni je puuun racku takvih koji kao nešto znaju a pokupio s neta kad mu je stari kupio komp i pokazao kako stavit slike na net koje ja neznam stavit jer neznam kako a moj kolega iz sela kraj VŽ sve zna pa ga molim da mi objasni!!!
stvarno,mislim kultura lijepog :laughing6: :laughing6: :laughing6: ponašanja
kad stavim slike onda će valjda biti tema za ovu rubriku...
mislio sam promijenit ručke,možda ret.,prednju masku,rep da nema onaj glupi blatobran sa tablicom, pa još neke detalje koji će ga malo podignut da izleda nabrijano.boja bi bila narančasto crna to mi je super komb.
otvoren za prijedloge i pomoć kako stavit slike
--- Kraj citata ---
jel ti (da te nenazovem kako več) vidiš naslove, jel znaš šta je projekt, ti pitaš za styling, ne projekt jebmu!!!! znaš čitat valjda :redface:
zoki_NRG:
jebi#a to je njemu project, tebi je tvoje project, meni je moje....ajde nemoj ga napadat, tu su moderatori da srede sve
pozz :headbang:
charnel:
--- Citat: zoki_NRG - 14 Rujan, 2008, 21:46:12 ---jebi#a to je njemu project, tebi je tvoje project, meni je moje....ajde nemoj ga napadat, tu su moderatori da srede sve
pozz :headbang:
--- Kraj citata ---
kakvi je to projekt bez slika ,bez icega, pogledaj naslov :stylinga runnera
replcnt:
uf jakih mi moderatora, što jest jest :toothy12: :toothy12: :toothy12:
igor27:
evo slike,a projekt je sljedeći....(ako je to projekt?)
prefarbati,promjena prednje maske,retrovizora,podnice,zadnjeg blatobrana,filter zraka(mislim staviti gljivu) i još promjeniti neke stvari ako dobijem vašu pomoć jer ako to nije projekt onda neznam što jest
ovo je s moba slika stavim bolje kasnije
u međuvremenu sam skinuo naljepnice i sad izgleda bolje sutra stavim slike
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju