Tehnički kutak > Garaža
kvad se zavuko v garažu
ivano_007:
Malo ošmirglano vamo na volanu, nekako se teško vrtia volan kad bi sve stega. Pretpostavljam da sam nania malo deblji sloj boje (temeljna i 2 ruke laka) pa zbog toga :toothy11: Sad je sve okej
Krenilo se u sastavljanje
Stavljene mazalice, sve podmazano
10 osigurača ide s prednje strane, sve stavljeno po propisima. Na 3. slici se vidi kako je puka ovaj mehanizam kočnice, to ćemo prekrit diht masom čisto da prašina i voda ne ulaze...
Kvad osposobljen na prednje noge, sad malo brusit i piturat zadnji dio pa ga stavit na zadnje dvi noge :frajer:
walkay:
Lijepo se radi, vidim bilo je tu posla ajme! :icon_thumright:
zrakoplovac:
pedantno, tak treba :icon_thumright:
ivano_007:
--- Citat: walkay - 24 Studeni, 2015, 13:01:03 ---Lijepo se radi, vidim bilo je tu posla ajme! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hahahh ovo šmirglanje me najviše umori, sva sreća prijatelj će šmirglat plastike!
I sve dijelove iznosit 2-3 puta za piturat, pa 1. dan lipo ispadne temeljna, onda 2. dan odlično ispadne i lak pa 3. dan mi više bude pun kufer sve ponovo iznosit i sve ostalo, pa sve uništim tom 2. rukom :toothy12: Al nema veze, učim se lagano, kemijam i tak...
Ne znam kakvo mu je hlađenje pa sam nabavio od sp-a ventilator i od aprilie area 51 km/h sat, pošto mu je ovog trenutnog netko stukao čekićem i prerizao sve žice škarama :sad3:
Ventilator tip top stanje plaćen 50kn (član mako), km/h sat ispravan i tip top stanje plaćen 100kn
EDIT: pošto je na prethodnom km/h satu bia reed senzor, a ovaj sat zahtijeva hallov senzor, pa eto stiže iz Kine i hallov senzor, 18kn plaćen
http://www.aliexpress.com/item/2015-New-NJK-5002C-Hall-Sensor-Proximity-Switch-NPN-3-wires-Normally-Open-Type/32395492574.html
ivano_007:
Evo kako svi vrlo dobro znamo, večeras il sutra se ukida stranica za upload slika pohrani.com, tako da sam zadnje 2 ure pribaciva sve slike na novi server :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju