Tehnički kutak > Garaža
kvad se zavuko v garažu
ivano_007:
Na red došle i felge, ludi neos123 bacia 65 ruku zadnji put :redface:
Brusit je bilo nemoguće, tako da se boja skidala benzinom, nitrom i krpom... Prvo skini s felge pituru, a kasnije s gume
Priprema je pola posla. Unutarnja strana felge išla u crno, a vanjska strana felge u zeleno
Ruka temeljne i 2x lak
Konačan proizvod izgleda ovako nekako, nije baš nešto slika, al nmv. Generalno gledajući okej je, zadovoljan sam... Moglo je i bolje, a moglo je i gore (bilo je gore zapravo, pa sam opet brusia prednje dvi felge i iznova)
Neke sitnice su stigle, a neke još očekujem, tribale bi ovih dana stić, tako da sljedeći post bum okačil slike od "dodatne opreme" za quada :frajer:
ivano_007:
Malo čišćenje sistema prednjih dobosa :icon_thumright:
Kad se skine ovih par centimetara masti vidi se kako ga je bubanj uništia, probia na drugu stranu. Novi sistem nema di nabavit, varenje aluminija vjerovatno preskupo, tako da ćemo samo malo namazat diht masom da ne probiva voda unutar (odma ispod je ležaj bubnja) :redface:
Sve očišćeno...
ivano_007:
Na jednom bubnju neko nije moga izvadit ležaj pa je pripila suženje brusilicom, na drugome fali 90% vanjskog kanalića (vjerovatno voženo bez ležaja pa je bubanj udria u sistem i oštetia i sistem i sebe :frajer:)
Bubnjevi pripiturani...
U jednom bubnju je bia 1 ležaj i 1 distanca, u drugom bubnju 2 ležaja s podloškom bez distance. Kopa malo po internetu i vidia kako zapravo ide. Kupljeni novi ležajevi, napunjeni mašću i ubačeni :icon_thumright:
E da, distance sam radia od neke cijevi
Sve skupljeno, ubačeno, opiturano, sređeno. Felge opiturane, sad to triba sastavit sve lagano...
anton55:
s čime si čistio ove djelove
ivano_007:
Benzin obični ;D
Par puta s kistom priletiš i sve se skida (općenito, sa svega), zkn je
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju