Evo ponovno se javljam da ne otvaram ponovno istu temu mada je ova stara vec dvije godine ali nisam jos rješija ovo. Znaci sada će uskoro ljeto pa sam se opet uhvatio te puvalice, znači ovakav je problem.
Na phantomu je malossijev kevlar remen, topov variomat, rolice 4.2 gr, zeleni federi kvačila malossijevi, bijeli centralni feder od malossija, karburator je tvornicki gurtner py12 na njemu je dizna 74, sve ostalo serijala. E i da ovo se događa kad stavim leovince zx puvalicu na njega, sa tvornickim auspuhom je cic pic.
Znači kad krenem sa punim gasom odvaja na 5500 okretaja nekih 1 do 2 metra i onda sastavi u 7000, 7500 okretaja do nekih 40 km/h nakon toga nastaje ta rupa u međuubrzanju i neće da vrti velike okretaje nego stoji tamo negdje na 5500, 6000 rpm i puni polako brzinu ali jako polako (ako je manja uzbrdica onda brzina pocinje padati nazad do 10 km/h i osjecam da se muci nekako nece da sastavi pa moram pustiti gas i onda opet dam i onda sastavi) ili ako napuni sve do nekih 65 km/h, nakon 65 km/ pa na dalje opet sastavlja u 7000, 7500 i pocinje da ide da vrti ko lud
Što vi predlažete što mi je činiti, da li može biti da je do kvačila da je istrošeno, da li možda treba zrak naštelovati na karb ili šta kako di kud?
E i da napomenem stavljao sam i 3.7 rolice i 4.8 i isti je slučaj i kod jednih i drugih ta rupa, stavljao sam i tvrđe federe kvačila ali oni mi nisu donosili nikakvu prednost mada dobro oni samo za start služe koliko sam upucen, kako da se rješim ili da umanjim tu rupu u tome međuubrzanju onako da mi fino bude u okretajima nonstop , jer koliko sam informiram zx bi se trebao vrtiti na 9000 okretaja tj tada je najzivlji??