Uvatio malo vremena, pa da rezimiram
@joker_mtb: meni je squish 1.00mm sta sam mjerio tinolom, tak da ne znam otkud tebi 0.6
Uglavnom problem je bil kal sam si i mislil jos od pocetka, mrtve karike, i zato nije delal na leru. Zazor karika nisam mogal tocno niti izmjerito kolki je bio, al negdje 3+ mm, a max dozvoljeni za malossi sport je navodno 0.7-0.8mm
Zazor novih karika sam izmjeril na 0.25mm.
Kompresija na "toplo" nakon pocetne razrade od 2x20min na leru je sada 7.90b (skoro pa duplo). Ostala je jos lagana voznjica do pol gasa nekih 40ak km pa bi to bilo to sto se razrade karika tice. Cilindar lagano ishonovan sa onim cilindricnim smirgl listicima na busilicu #300. U rezervoar roknuo jos dodatne 2%mjesavine. Jbg, sad dimi ko lokomotiva, al bolje vise ulja neg da mi karika pukne.
Svjecica ngkBR9es.
Uglavnom, dela lijepo na leru.
Setup sa lulicom na airboxu + sc08: .70, klipic 40, igla A22 na 3.zub, role 6.5 na serijskom variju, iza crne mallosi i cemtralna bijela + tc. Budem jos probao bez tc, jer mi bas ne nabere maximalnu kolku bi trebao
Imam jos i karbonske lamelice...al mi se nije dalo stavljat. Sta dobijem uopce s njima na ovom budget setupu?