I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
.dali klizace od pezoa ili od piaggia ?
Znas ono kad nisi neki mestar pa ti lupa po glavi i pitas i dva puta istu stvar. Muci me ta centralna opruga od Piaggia. Ajde mi kazite od kojeg modela i to je to.. Falaaaaa..
Klizaci od piaggia ne pasu. Kupi orginal peugeot (100-ak kn u ovlastenom servisu) ili pak malossi za 40kn.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: luka.ck - 30 Listopad, 2014, 08:54:10Klizaci od piaggia ne pasu. Kupi orginal peugeot (100-ak kn u ovlastenom servisu) ili pak malossi za 40kn.Ovakve malossi?http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1311&category_id=1&keyword=kliza%C4%8Di&option=com_virtuemart&Itemid=142Ako su takvi, onda ne vidim zkj piaggiovi nebi pasali kad su isti, a set košta 10 kn možda?
Poznavajući pežola trgovce serijski centralni možeš dobit jedino u kompletu s novim kuplungom i polutkama za 200+eura,klizači dođu 100kn bokte pa ti vozi pežolu.Lokalni pežola tjuneri svi guraju malossi zeleni i na serijala variomatu,jbg znam da nije idealno al je iste dužine i dostupan je za 90kn,u par skidanja dekla će ga valjda uštelat.
sta jemput veci od originala? ti si ocito neke krive polini klizace kupiosvi idu gore, polini malo teze al idu, ako treba cekicem ih nateras na kalotu, il malo pobrusit plastiku, sto teze sjednu to ce duze i drljat
Sta mislite o ovome: klizaci i centralna opruga o Pezola te rolice od 8 gr i remenn Naraku.