Evo na nagovor Steefa otvorio sam temu.Pa da kazem koju o samoj kameri.U startu da razjasnim da nije go pro od par hiljada kuna i ne treba ocekivat identicnu kvalitetu slike kao na go pro-u ali za ulozeno-dobiveno je vise nego prihvatljiva.Postoji original i kopija sj4000.Razlika izmedu te dvije je ta sto kopija ima nesto vece kuciste,kutija i slicno.Nisam imao obje kamere u ruci pa da mogu rec iz prve ruke ali gledao sam neke recenzije i usporedbe originala i kopije i cak mi se u nekim segmentima kvaliteta slike kopije cinila boljom od originala.Kada sam narucivao,ni sam nisam znao dali ce stic original ili kopija,stoga kad narucujete to je sve kocka ali okacit cu link ispod ove koju sam ja uzeo(original).Netko je postavio pitanje koja je razlika izmedu ove originalne na kojoj ne pise nista ispod lece i one na kojoj ispod lece pise ime firme(npr. sjcam,turnigy(firma koja proizvodi opremu za rc modele) itd.).Koliko sam ja uspio shvatit razlike izmedu tih kamera nema jer je to sve ista kamera samo je netko nastampao svoje ime gore,uzmimo za primjer s6 i athenine cilindre na koje je s6 samo stampo svoje ime,u globalu isti cilindri,tako je i s ovime.Sto se kvalitete slike tice,ja sam iskreno prezadovoljan.Treba se jos poigrat sa postavkama ali i ovako je cist ok.Gledajuci jos malo o samoj kameri poslije narudzbe negdje sam slucajno vidio krajickom oka da postoji sj4000 ali sa wifi-em.To prepustam nekom drugom da prouci vise i naruci pa kaze svoje misljenje.Jedina moja primjedba koju sam imao na kameru je to sto se ne dobije adapter(dobije se kabel) za punjenje ali moglo bi se rec da me to niti ne smeta posto ovi adapteri od iphone i slicni pasu najnormalnije.Ovih dana mi je u planu posudit od frenda cini mi se go pro hero 3 pa cu napisat koju i o tome.Do tada evo video s youtube-a gdje se jasno vidi razlika izmedu originala i kopije i jedan video za one koji jos nisu vidjeli s jucerasnjeg drifta,snimano s sj4000.Tolko od mene,pozz Matija