Pozdrav! Htio bih vam predstavim svog runnera u ajmo reć zdravko stanju
Kupljen je od prvog vlasnika prije 2 mjeseca, na satu je imao 5500km, sad ima 7000km. 2003. godina, plastike original, imaju tu i tamo koju črčkicu ali ništa strašno
Stavio sam nove michelinke power pure jer su gore bile mc16 stare koliko i skuter
i bukva s foruma mi je reparirao vilice jer je jedna strana lagano curila dok se stisnula do kraja. Skuter odlično pali, ide fino, kompresija 18
Ali nije to dovoljno pa sam se odlučio na neki lagani tuning. Pa redom:
*malossi 209
*vxr bregasta i dekompresor
*polini maxi hi speed 6 rolica za vxr-a
*walbro sa vxr-a
*završni prijenos sa vxr-a
*dayco kevlar za vxr-a
*aluminijski poklopac ventila sa vxr-a (mora bit sve rejsing aluminij
)
*nove karike i sve nove brtve i novi čep rashladne tekućine
*polini federi na kvačilo
Još mi fali remen s popisa i lagano će bukva to sklopit kroz koji tjedan jer ja nema šanse da diram u taj 4t
Vidim da se pisalo o razlikama karburatora vx i vxr. I ja koliko vidim razlika je u dizama ali ovaj vxr-ov ima još neku dodatnu membranu sastrane. Sad ne znam šta to znači ali kad se slaže nek se slaže kak treba
Auspuh ću ostavit original jer mora bit tih a dobro ić. I baš sam kod bukve uspoređivao vx i vxr auspuhe ovaj stariji tip i njegov vxr ima završnu cijev 1,5mm širu
Sad ne znam jel bi to šta utjecalo na performanse, samo mi je bilo čudno jer se pisalo da su isti auspusi. Od stajlinga je stavljen samo xenon u kratko, i imam namjeru nabavit mali vizir mada znam da će me usporit, ali mnogo je ljepši
Sve ostalo će bit serijala look jer mi se takav sviđa i taj stari runner mi je pojam za skutere i samo sam njega htio
Evo i nekoliko slikica, prva je dobra, ostale baš nisu, al bude više kasnije
: