Bilo je vrijeme da predstavim svoj mali projektić u oživljavanju sp-a groblje edition
Dao sam pedesetku runnera za sp-a koji je bio u dosta lošijem stanju nego što je izgledao(ala fuš
)srećom pa sam pedesetku dobio povoljno!
Uglavnom sp-a sam uzeo znajući u kakvom je stanju,sa lošom radilicom,sa različitim blokovima,prednjim vilicama skrpanim od pedesetke i fxr,ali nakon puno premišljanja dal ga u djelove ili slagat,podloga za projektić je sjela
i tako je sve počelo.
i odma isti dan rastavljanje u proste faktore.prepiksani nosači mašine,novi selen blok,pofarban nanovo zadnji dio kostura zbog kiseline iz akumulatora,nova crijeva od benzina i jedno pošteno pranje komplet motora!
Plastike su pofarbane jako dobro! ali kombinacija sa bijelim felgama i zelenim čeljustima skupa sa zadnjim amortizerom jako loša.prednji blatobran je na sigurnom!i nove gume su gore,prednja molas i zadnja dunlop!
pa smo malo i čeljusti farbali,bačen prajmer i boja akril(+nove pakne)
felge u metalik crno ofarbane,u komori normalno!
Nakon bezuspješnog dogovora za komplet mašinu,kupljeni su goli blokovi od Kize matica van,getriba,deklo i karb stanje novo sa ručnim čokom i prirubnicom od Gumija!
Cilindar sam ostavio sa stare mašine skupa sa malossi glavom
Mašina na sigurnome u sobi
Uglavnom u tri mjeseca neki napredak se vidi,ne žuri mi se nigdje jer vozačke nemam još tako da se slaže koliko god mogu bolje i koliko to financije dopuštaju i ono najbitnije slažem ga za sebe,a ne za prodaju tako da ide sve novo
!
i jučer ono najbitnije,naručena je nova radilica mazzucchelli,novi ležajevi,pumpa vode,mikroremen,filter malossi,i još par sitnica!
Nabacite koji komentar,prihvaćam sve