Mislim da imaš one afričke šljive (što su se reklamirale po tv-u), to ti je ekvivalent. Nisam siguran da ide bez recepta ili odobrenja doktora. Iz jednog čisto minornog razloga: -Te su tablete u početku zamišljene kao za srce, a nemali broj ljudi godišnje i dalje izdahne baš zbog tih tableta. Ovako stvarno zvuči kao smiješna ideja, ali imaj na umu da se time igrate čovjeku sa životom. Može imati nekakvu urođenu srčanu manu, rupe na srcu kojih ni sam nije svjestan, što ti je automatski ubojstvo iz nehaja. Žao mi je što sam jedini u temi partypooper, ali kad ti nitko drugi neće reći, moram ja. Tvoj (i ekipin) je izbor šta ćete napraviti, ali imaj na umu ovo što sam napisao. Može lako poći ukrivo...
Osobno, išao bi sa laksativom i u wc stavio samo vlažne maramice, one na bazi alkohola, da si ofuri guzicu. Čudno će hodati dan-dva, svi će se lijepo smijati da hoda kao da je sjeo na khm i svo zlo sa time... Ili mu u wc stavite izbor između šmirgla, tih vlažnih maramica i duck-tape-a. Otvorite kladionicu za čime će prvi posegnuti....