I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ma serem,sp su samo kombinacija boja...mrcina je imal teoriju da sp ide bolje nego obicni i.e.,da je to tvornicki nabrijana masina
Uf kaj si ga raširil kaj si zaspal s bijaksom u ruci?
a ne ne. moram curu vozit..
Citat: ljubo46 - 23 Travanj, 2014, 19:58:56a ne ne. moram curu vozit.. istina, trebaš imat nekoga ko će prati skuter i strugat mušice
oooooo gospodine cestitke dobro dosao u Nexus Team nemoj da te sekira pokazivanje goriva ja imam isti problem i to im je pod "normalno" kad tenkiras trip na 0 i toeto 250/300km si miran ovisi o nacinju voznje naravno btw ako te jos sta bude zanimalo slobodno se javi u inbox
Puno sretnih km!
Citat: _r0bi_ - 23 Travanj, 2014, 21:01:56oooooo gospodine cestitke dobro dosao u Nexus Team nemoj da te sekira pokazivanje goriva ja imam isti problem i to im je pod "normalno" kad tenkiras trip na 0 i toeto 250/300km si miran ovisi o nacinju voznje naravno btw ako te jos sta bude zanimalo slobodno se javi u inbox hvala puno na lijepim cestitkama... hvala na pomoći.. šta me bude zanimalo a da ne budem znao javit ću se... da jucer nakon autoputa i otvorene ceste mi je pokazivao 4,7 prosjecnu potrošnju..sto je za mene super..jedino ne znam na koliko bi se okretaja trebao vrtit kroz ubrzanje jer mi je na pocetku na 5-5500 sto mi se malo cini...možda bi centralni feder trebao promjenit jer u servisnoj ne vidim da su to mjenjali..?