Evo ovako skuter je marke Peterson iz taiwana je i ima 82ccm tvornička dvotaktni. Star je oko 15god i kupio sam ga prije mjesec dana i bio je u rasulu, kasnije kad sam ga malo sredio i kupio nov novcati akumulator marke unibat skužio sam da ne puni akumulator, zatim sam mjerio struju iz namotaja i bilo je 20v izmjenične struje a zatim na bateriji i bilo je 10v istosmjerne i akumulator bi se ispraznio nakon dva tri paljenja, onda sam mu jedva skinuo magnet koji je bi zaglavljen i namotaji su bili cili prljavi, onda sam ih dobro očistia i njih i magnet, kada sam to sve vratia i upalia skuter bilo je 24v izmjenične iz namotaja i 12v istosmjerne na akumulatoru sto koliko ja znam nije dovoljno, svu struju sam skinuo i provjerio sve žice, a od potrošača je spojeno samo prednje svjetlo tako da ja mislim da su otisli namotaji i ako netko zna nekog tko to prodaje bio bi mu zahvalan. Još kada sam skinuo glavu cilindra i očistia sve to šta se nakupilo otkrio sam da klip malo klapucka a motor odlicno vuce i ide 65 bez problema, to su valjda karike otisle sto vi mislite?