Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Osobna iskustva s akumulatorima imam dosta, i dovoljno mi je za reci da sam vise neznam kaj bi kupio a formirao sam ih sezonski po 100 komada.Ciak je bacen novac pogotovo u rangu obicnog tekucinskog akumulatora. AGM je ok.Yuasa AGM je dobra baterija, tekucinski akumulatori im nista nevaljaju kao u auto tako i moto segment, kvaliteta je opala drasticno.Exide je zadrzao top kvalitetu ali i ima top cijenu odnosno vodeci po visokoj cijeni ali barem to i pravda.LP Landport tekucinski su skroz ok, stvarno nisam imao problema s njima, AGM i MF baterije su im isto solidne (Radi ih TAB+) BEST BUYFulBat solidni AGM po jako dobroj cijeni pogotovo za vece akumulatore.Unibat moj najdrazi akumulator, ne samo da im veci AGMovi crkavaju medu prvima vec sam dozivio i eksploziju AGM akumulatora koji se onda nije dao reklamirati iako u garantnom roku. Nakon kontakta direktno s tvornicom reklamacija je uvazena. Tekucinski akumulatori su im skroz solidni.Sta se mene tice najbolja ponuda je pogotovo na dulje rute Excide koji nudi i godinu i pol garancije na vece AGM i MF baterije, ovo sve ostalo i jeftileni su dugorocno neisplativi i neda mi se zivcirat ni tetositi ih sa punjacem da bi za tri dana pa jedva verglali. A manjih tekucinskih akumulatora samo LP i Tab+.
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!
najbolja marka treba mi klip i karike za srku 50cc?
Citat: hamood - 28 Veljača, 2022, 20:38:17najbolja marka treba mi klip i karike za srku 50cc?ciji su sad?
Citat: hamood - 28 Veljača, 2022, 20:38:17najbolja marka treba mi klip i karike za srku 50cc?original
Citat: Poggiali - 28 Veljača, 2022, 21:47:41Citat: hamood - 28 Veljača, 2022, 20:38:17najbolja marka treba mi klip i karike za srku 50cc?ciji su sad?fabrika