I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
1 Član i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: dell - 19 Srpanj, 2019, 20:37:56Citat: PchelaUbica - 19 Srpanj, 2019, 20:12:05Citat: dell - 19 Srpanj, 2019, 19:39:10Imam problem s bgm kartboxom, nekako kao da motoru fali zraka. Filter ima dva otvora od 31 mm znaci povrsinu mu je 1500 mm2. Sad me zanima koliko bi otvor bio adekvatan za 24 mm karburator ?Setup: racing mk2, r1200, polini evo 24, oversize prijenos...Negdje sam citao da je taj box raden za do nax 19mm karbove. Ali meni je isto tako na cp19 i racingu. Ja sam problem rijesio tako sto sam izbacio originalne spuzvice koje su double layer. Izrezao od red spongea dva takva kruzica. I preporodio se. Trazio je odmah par brojeva vecu diznu i stelung igleNa centeru piše u opisu proizvoda da je za do max 25 mm karbove. Ajde probat cu i ja tako, hvala na prijedlogu Javi rezultate . I stavi ga nekako da ti krs ne ulazi. POsto je taj red sponge rijedakdosta.. izreses vise komada pa samo mijenjas kad se zaprlja a hitno ti
Citat: PchelaUbica - 19 Srpanj, 2019, 20:12:05Citat: dell - 19 Srpanj, 2019, 19:39:10Imam problem s bgm kartboxom, nekako kao da motoru fali zraka. Filter ima dva otvora od 31 mm znaci povrsinu mu je 1500 mm2. Sad me zanima koliko bi otvor bio adekvatan za 24 mm karburator ?Setup: racing mk2, r1200, polini evo 24, oversize prijenos...Negdje sam citao da je taj box raden za do nax 19mm karbove. Ali meni je isto tako na cp19 i racingu. Ja sam problem rijesio tako sto sam izbacio originalne spuzvice koje su double layer. Izrezao od red spongea dva takva kruzica. I preporodio se. Trazio je odmah par brojeva vecu diznu i stelung igleNa centeru piše u opisu proizvoda da je za do max 25 mm karbove. Ajde probat cu i ja tako, hvala na prijedlogu
Citat: dell - 19 Srpanj, 2019, 19:39:10Imam problem s bgm kartboxom, nekako kao da motoru fali zraka. Filter ima dva otvora od 31 mm znaci povrsinu mu je 1500 mm2. Sad me zanima koliko bi otvor bio adekvatan za 24 mm karburator ?Setup: racing mk2, r1200, polini evo 24, oversize prijenos...Negdje sam citao da je taj box raden za do nax 19mm karbove. Ali meni je isto tako na cp19 i racingu. Ja sam problem rijesio tako sto sam izbacio originalne spuzvice koje su double layer. Izrezao od red spongea dva takva kruzica. I preporodio se. Trazio je odmah par brojeva vecu diznu i stelung igle
Imam problem s bgm kartboxom, nekako kao da motoru fali zraka. Filter ima dva otvora od 31 mm znaci povrsinu mu je 1500 mm2. Sad me zanima koliko bi otvor bio adekvatan za 24 mm karburator ?Setup: racing mk2, r1200, polini evo 24, oversize prijenos...
Molim pomoc znalaca Znaci nabavio sam mikuni 16 za cpi (CHINARELLI AC) Ocistio sam ga i ispuhao, stavio novi čok i tesko pali. Moram prstom cepit lulicu. Na njemu je dizna 57,5 mikuni. Stavio sam nekakvu modernu spuzvu u airbox stage6. Je li ta dizna prevelika, premala, spuzva nije dobra? Dodje mi da placem. Sve je serijala, skinute su sve blokade
Peza kao zgewindani Lamborgini
Citat: rich999 - 22 Srpanj, 2019, 20:17:05Molim pomoc znalaca Znaci nabavio sam mikuni 16 za cpi (CHINARELLI AC) Ocistio sam ga i ispuhao, stavio novi čok i tesko pali. Moram prstom cepit lulicu. Na njemu je dizna 57,5 mikuni. Stavio sam nekakvu modernu spuzvu u airbox stage6. Je li ta dizna prevelika, premala, spuzva nije dobra? Dodje mi da placem. Sve je serijala, skinute su sve blokadeAko cepis lulicu to znaci da imas pre malu ler diznu. ili ti cok ne dela
Što se tiče dizni za mikuni vm16, koliko se sjećam pašu od dellorta m5 dizne (ako se ne varam) i moraš naći tablicu usporedbe dizni dellorto i mikuni jer dellorto broj dizne predstavlja veličinu rupe, a kod mikunia broj dizne je zapravo protok dizne. Pa preko tablice moraš naći ekvivalentnu diznu.Kad se već piše o mikuniu, zna li netko gdje se može nabaviti set za reparaciju tog karburatora?