Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
zaboravio sam pitati. gdje se sve nalazi blokada na speedfight2? Koliko bi trebala biti maksimalna brzina ako je sve serijski i ako su skinute sve blokade? radi se o speedfight2 AC
Zanima me ako je Gurtner sa SF2 2002 LQ kompatibilan sa onim iz 2005., tj moze li na njega?
Citat: tomislav_vg - 21 Svibanj, 2013, 09:18:59zaboravio sam pitati. gdje se sve nalazi blokada na speedfight2? Koliko bi trebala biti maksimalna brzina ako je sve serijski i ako su skinute sve blokade? radi se o speedfight2 ACBlokadu imaš na variomatu i slijepo crijevo na spuhu a što se tiće max.brzine trebao bi ići nekih 75-80 po njegovoj čukici štose tiće LC mašine a pošto je tvoj AC vjerojatno nešto manje.
Citat: Macak sf - 21 Svibanj, 2013, 09:36:27Citat: tomislav_vg - 21 Svibanj, 2013, 09:18:59zaboravio sam pitati. gdje se sve nalazi blokada na speedfight2? Koliko bi trebala biti maksimalna brzina ako je sve serijski i ako su skinute sve blokade? radi se o speedfight2 ACBlokadu imaš na variomatu i slijepo crijevo na spuhu a što se tiće max.brzine trebao bi ići nekih 75-80 po njegovoj čukici štose tiće LC mašine a pošto je tvoj AC vjerojatno nešto manje.gdje se nalazi to slijepo crijevo?
Citat: Anthrax - 20 Svibanj, 2013, 21:26:40Zanima me ako je Gurtner sa SF2 2002 LQ kompatibilan sa onim iz 2005., tj moze li na njega?jos uvijek mi treba ova informacija
E majke ti drage aj napiši na google slijepo crijevo na auspuhu pa češ valjda skužiti o čemu se radi
gdje se nalazi to slijepo crijevo?
pitanje , dal treba sto mijenjati na setupu karburatora nakon busenja cilindra na prvu specijalu?
hvala alfa de mi reci jos molim te u procesu razrade nekih 200-tinjak km dal da mozda dignem iglicu za jedan zub, da malo jaca smjesa bude? sto mislis?