Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao
kad vec ima veze s tim ova tema,da ja pitam onda,gdje nabaviti namotaje za sym jet euro x na nijednom webshopu ih nema...a samo to nam treba da slozimo frendovog syma
ko ima sym nek slobodna napise svoja iskustva i setup-ove
Citat: anabellas - 15 Travanj, 2013, 23:22:18ko ima sym nek slobodna napise svoja iskustva i setup-ove Imao je frend jednog neznam tocno koji. Uglavnom skuter sta mu je god stavio uvijek je isto isao I nikada se nije kvario
ima nas ko u prici e , haha
Citat: anabellas - 08 Svibanj, 2013, 20:51:23ima nas ko u prici e , haha bas gledam navalu, rekoh morat cu aktivirat poddomenu sym.mojskuter.com
imam jaa, al nejde. inace sym jet euro x 2007. god. ima neki kit 70 ccm, neznam ciji, bio gore kad je skuter stigo. i leo vince hand made tt
a ferg serijala? kak ide?
Citat: anabellas - 12 Svibanj, 2013, 23:18:35a ferg serijala? kak ide? fkt nebi znao koji je ferg. a ide solidno 85-90. tj isao je.
imam i ja syma jet euro X ili tak nekak XD samo kaj stoji doma raskopan , ceka generalku nakon 26 000 km prejeđenih sa serijalom
Citat: Sever - 29 Svibanj, 2013, 21:27:14imam i ja syma jet euro X ili tak nekak XD samo kaj stoji doma raskopan , ceka generalku nakon 26 000 km prejeđenih sa serijalomjel bi to bilo za prodaju?
Citat: jurex - 30 Svibanj, 2013, 13:36:19Citat: Sever - 29 Svibanj, 2013, 21:27:14imam i ja syma jet euro X ili tak nekak XD samo kaj stoji doma raskopan , ceka generalku nakon 26 000 km prejeđenih sa serijalomjel bi to bilo za prodaju? nebi ako bog da sljedecu sezonu on je na cesti