998. Mrzim Peugeot skuter, j#bo mu bog mater neukrotivu i neprestano kvarljivu!!! Jedva cekam da uzmem zicu po zicu i slozim si piaggio instalaciju i ustekam piaggio masinu!!!
Ajde da je jedan, nego svih desetak koke sam imao su me brutalno izjebali HARDCORE JEBACINA EXTREMNAAAA NEVODJENA0
999. Mrzim kad narucim nekome nesto s ebaya, iako to vise ne radim. I onda me taj jebe svaki mrtvvi dan nakon desetog dana cekanja KAD CE-KAD CE, ma j#bo te peugeot i to zbog sljedecih stvari:
- jer curi i preljeva karburator makar bio cetvrti po redu
- jer mi je skoro otpao karburator koji je se sam odvnuo iz onog mekanog aluminija, zapravo provrtio je
- jer su mu navoji u bloku i karba u zescoj kurcini
- jer mu je crknula brava i kontakt
- jer mu je iskocila bravica od sjedala pa sam morao provaljivati
- jer mehanizam od zakljucavanja sica nikako ne mozes iz prve pogoditi nego moras sublerom mjeriti jel u centru da KLIKNE
- jer pocne trokirati i prekidati kad se vozi po kisi i ne ide s mjesta
- jer ima start za tesku kurcinu kao da je na njemu 500 kila
- jer mu se u par mjeseci potrosi kvacilo kad stavis tvrdje oprugice
- jer ima jebene oscilacije okretaja kad se ugrije i trazi 5grama lakse rolice
- jer mi je pukao obican remen i razjebao mehanizam kurble
- jer mi curi ulje iz getribe, vjerojatno iz semeringa osovine zadnjeg kotaca
- jer mu klapa osovina primara
- jer su mu kocnice slabe i imam upalu prstiju od silovanja rucica
- jer su mu celjusti AJP najvece g#vn% na svijetu koje vole zapeci pa zablokira kotac
- jer su mu celjusti AJP extremno g#vn% na svijetu pa kad zelis promijeniti plocice moras odzracivati sistem i hidraulickom presom vracati klipice koji su ocisceni prije par mjeseci
- jer mi je pukao jebeni seraf od prednje kocione celjusti, samo je glava cviknula
- jer ga trebas odzracivati 2h po kocnici, zato sto su izlaze mikroskopski baloncici
- jer me opet jebe brava, ovaj put steka zakljucavanje volana nakon par mjeseci
- jer su mu perfomanse u teskom kur*u i ovisne o tome kakav mu je dan
- jer mu brzina uz nadvoznjak pod punim gasom brze opada nego kad nagazim na obje kocnice, pa mi ljudi jebu mater jer misle da ih zajebavam
- jer mi je otisao lezaj prednjeg kotaca
- jer trokira 10 sekundi pod punim gasom, a ne predje niti milimetra ako ga duze zagrijavam na mjestu uz abnormalnu kolicinu dima, iako je manualni cok gore koji mi sluzi samo da se agregat jedva pokrene
- jer trazi neprestano stelanje, prvi dan krece na 6000rpm, nakon par dana na 4000rpm
- jer drazi neprekidno lakse rolice, skines za gram, super, drugi dan vec trazi 2 grama, treci dan jos 2, ko jebeni ovisnik, i opet mu nije dosta
- jer potrosi polini i malossi rolice u roku keks, pa sam primoran olaksavati serijske, i onda tu spenu sa 8.5gr na 5.5gr moram nositi na sekundarac koliko je ima jer smetlari nece primit
- jer najbrze ikad ide samo prvi dan kad ga slozis i nikad vise
-jer su mu se raspale zadnje polutke i semering je izbio mast po prijenosu nakon 15tkm
- jer ga nitko ne zeli ukrast
ima jos toga, samo ne mogu da se sjetim u godinu i pol dana i 5000km....
Ne, ovo nije iznimka, ovo je jebeno pravilo jer je se vecina ovih stvari ponovila vise puta na drugim peugeotima, a neke su stvari normalne!!!
Trpio sam i jeo g#vn#, a sad cu mu jebat mater jer mi ga je pun k**ra* vise, dobio je tretman kao i svi...
I sve ovo mi se ne bi desilo da se nisam zajasio peugeota.