Stiglo danas pisamce s carine.
Naime na aliexpressu sam narucio auspuh za motor za kojeg se ispostavilo da je povreda intelektualnoga vlasništva.
Seller stavlja slike auspuha bez loga, a šalje s logom.
Enivej, u pismu stoji da se moram ocitovati o unistenju, a akrapovic ce biti obavjesten o povredi vlasnistva pa eventualnoj sudskoj tuzbi
Da li je netko imao slucaj s fejk stvarima koje su ovako klasificirane, genisice, dresovi, mozda isto spuh? Koliki su troskovi unistenja, eventualno suda?
Evo, prošlo je nešto više od 3 mjeseca od ovog slučaja što i nije puno ako se uzmu u obzir rokovi za žalbu nakon svakog rješenja.
Rekapitulacija mog slučaja s Akrapovičem, da znaju i ostali no mislim da za druge marke ne vrijedi:
03.11.2020. stigla obavijest o uništenju, vidi se iz citata mog posta i ostalih poruka kako i što.
12.2020. Početkom mjeseca je stiglo rješenje o uništenju robe, obavještene strane ja kako kupac i odvjetnički ured u Ljubljani koji zastupa akrapa.
Slijedi rok za žalbu. Tu sam očekivao poziv na sud u Ljubljani da se razriješi slučaj. Usput sam planirao nagodbu prihvaćanja svih troškova samo da ne moram tamo, taman je i korona zakuhala.
Nakon tog rješenja ništa...prošlo je sad neko vrijeme i opušten sam po pitanju toga. Kakve sam sreće, sutra bi mogao stići poziv
Možda se ipak Akrapu ne zajebava s tim, možda je korona pomogla pa da se ne nalazimo na sudu, bla bla.
Možda će poziv tek stići kad slučaj dođe na red, no, velim prošla su 2 mjeseca od zadnjeg rješenja. Je li Slovensko sudstvo sporo kao i naše?