O pa taj trosi ko lamborghini jel ...hehe malo sale nikad dosta ... a kocnice kakve su cuo sam da nisu bajne a i za plastike je bilo govora da zvrče i te šeme?? :S
što se tiče plastika, završna obrada nije kao kod runnera ali se s vremenom navikneš, ima odličnu ciklistiku i sa time mi je bolji od konkurencije.
Ako imaš malo veću glavu od prosječnog tinejdžera zaboravi kacigu u gepeku ako nije jet ili neka ženska
da se ona nagurat ali se jako teško zatvara gepek, ali držanje osnovnih stvari u gepeku je dovoljan (ključevi i šarafcigeri, svjećica, ref. prsluk, litra brlje
.......)
kočnice nisu loše iako su AJP a ne Brembo ili neke druge malo bolje ali služe svrsi, kad stisneš koči koliko treba, još me nijednom nisu iznevjerile u 6000km, jedino mi se zadnja istrošila nakon 2,5t km ali ne zato što je loša kvaliteta već mi je jedna strana kočione čeljusti ostala zaglavljena uz disk i izgledao je kao da je oranica a ne disk..
maximalna brzina ti je relativna, sa mojih 100 i kusur kila je samo sa rezo auspuhom potegao 90 i preko po satu nizbrdo, a po ravnici u prosjeku od 75-85 ovisno o vjetru, što je po gps-u bilo 2-3km razlike nakon zamjene sata (kojem je neko precviko žice, vjerovatno misleću da je i dalje u vlasništvu prvog vlasnika)
sada sa ovim setupom drži oko 87 po gps-u i zadovoljan sam
možda dok ovo čitaš misliš majko mila koliko servisa, kvarova i popravaka, ali imam kolegu na poslu koji ima 17000km i nije imo nijedan kvar sve serijala samo skinute blokade, jbga mene je takav model zakačio, al evo sad je on "sjeo" na svoje