naravno da se exc moze regat
2t mozda trosi vise ali pruza i x puta veci gust i zabavu , pricaju se gluposti o ne izdrzivosti 2t masina ,kak sam i rekel stara krama nema veze s novim motorom! Rotax mozda i nije najkvalitenija masina ali uz dobro odrzavanje ide dugo , cilindar se uvjek da piksirati ili nikasilirati kaj iznosi cifru od 2tkn sa novim klipom , klipnjacu nije potrebno mijenjati uopce ak je motor kupljen novi , za rs-a samo treba određena doza brige i paznje i trajat ce
za ktm exc 125 kak sam ti predlozil to mogu garantirati da ga ne razderes dok ga imas , samo treba mjenjati klip svaku sezonu i to su mu sva ulaganja u masinu , potrosnja je zaćuđujuce mala, ja na sx-u 144 cijeli dan na stazi jedva potrosim cijeli tank od 7l
125-250 4t to em nikak ne izgleda , nit kam ide a uz to se i odurno cuje ma kakv got auspuh bil gore , turpijanje i ubacivanje druge masine je totalno bezvze
motor je luksuz i gust i ja osobno nikad ne budem gledal dal trosi litru, dvije manje il vise ako je razlika u onome kaj dobivam velika
btw