i uvijek ko i na svakom hebenom forumu bilo kojeg internet portala sve zavrsi na srbima i hrvatima, velikim ljudima i domoljubima, kao nasa hrvatska u kojoj smo svi robovi. Ako netko nemoze prihvatit tudje misljenje onda to puno govori o njemu. da nema rasprava nebi bilo ni foruma. za mene je projekt totalno promasen ili koncept ili kaj vec i totalno bezveze i nikakve koristi osim u zid se zakucat. ali to sam ja i MOJ stav. I moje misljenjee i od kolege vrijedi kao i vase sto ga hvalite tako da ne serite lopate. nitko se nemora slozit s mojim misljenjem niti cu je sa slozit s necim tudjim
EDIT:
neznam di ste svi vi te clanke citali i projekte i podatke i sve jer nema nis na internetu o tome poput koliku dugo se pune te baterije, koliko im je rok trajanja, daa li ce trebat jedna elektreana da puni to vozilo? razmislite malo kolko bi se vise struje trebalo proizvodit u svijetu da se sva ta elektricna vozila pune! nuklarke se nesmiju gradit u nekim zemljama, znaci preostaje na mazut elektrana, sto ti je oneciscenje jos vece nego da se vozimo kak se vozimo. a i sigurno kad to zazivi ce struja kostat jednako u omjeru kolko je sad benzin, ako ne i vise