...kao prvo nikakva strogost, mlade i nezrele treba odgajati primjerom, opomenom , diskusijom..i općim nivom stručnosti, diskusije i komunikacijske kulture na forumu
inaće prijeti opasnost potonuća u fašistoidni moderirane forume poput SS (Sturmstaffel ) foruma i foruma motocikli .hr
s druge strane prijeti ne potonuće , nego najteža degeneracija..tipa foruma Sve o skuterima @motori.hr ako se dozvoli isprazni elitizam, snobovština i "pljuvanje po malima" - takav skup primitivnih , nadutih, seljačina kao tamo nije viđen od prvih sabora, zna se koga....
osim toga treba strogo zabraniti prigovaranje kemperima u COD2 - sve je to dio igre i takvo ponašanje je nedopustivo nerazumijevanje biti gaminga...!!!!
eladio, nikako ne mijenjati nick, štoviše poticati članove da odabiru nickove s "požudnom" tematikom...sex je u svakom slucaju precijenjen, ali ni tuning skutera nije baš najveselija aktivnost na svijetu....
banove ne davati...kome je do mazohizma...nek kupi djevojci, prijatelju ili jako dobrom prijatelju bič i ostalu opremu za konje....
što se tiče broja postova...e tu bi mogli uvesti promjene....eto npr. ja imam malo postova, ali uvijek provalim neku novu glupost pa bi mi mogli ispod avatara stavit markicu "glupan", Mali osvježivač npr. samo pozdravlja pa bi mogao imati markicu "vratar", ovaj piše samo o tuningu - "mehaničar"...onaj samo nešto prodaje - "trgovac"..i.t.d.