eto ovako, bio sam toliko dobar, pa me netko odozgo nagradio ispisanim klipom i rupom na celu klipa...
mene zanima tocno zasto...netko kaze presiromasna smjesa, netko kaze svjecica, a mozda i paljenje...cak mozda i oboje, pa me zanima sta stavit...svjecica je suha ko barut i siva, prva pomisao je bila da je uljna pumpa prestala radit, ali cini se da je ona ok, jer je cilindar mastan od ulja...
pitam sad zato jer par kratkih djireva prije nego se sranje desilo svjecica je nakon duzeg djira od 30-tak kilometara bila savrsene boje...setup karba je A12 igla, glavna dizna 86, saraf na krug i pol otvoren...dal ic na vecu diznu, 90?
svjecica je NGK BR8HS, netko kaze da idem na 9, netko na 7...koja je bolja za mene, ili je ipak 8 ok?
namotaji su mijenjani, jer sam sa starima imao problema, se desio problem ako je slucajno paljenje pomaknuto? ne znam kako bi to trebalo izgledat, znaci polozaj normalnog paljenja...dal bi zbog toga klip mogao rupu dobit...
znaci ne znam zasto mi se to desilo, ovo su 3 moguca problema...sad izrazite svoje misljenje o tome i sta napravit da se to ne desi opet...veca dizna, koja svjecica i sta sa tim paljenjem?
skuter je Yamaha Slider, minarelli vertical AC, kit DR Evo, karb PHBN 17,5