ja isto ne vjerujem da drzis stila onog rudijevog ono je 1.9 JTD ....chipovan ,veci valjda intercooler ..povecan pritisak turbine..uglavnom auto leti prve 3 brzine...strasno kakav katapult ima....ja sa svojom alfom 2.0TS 155 hp + chipovana i duza 5 brzina znaci oko 165 konja ukupno uzmem onog stila neku duzinu jednu auta ....znaci samo me izvlaci puno obrtaja ..ja iz prve saltam u drugu a on je vec daleko u trecoj ...mozda se nije htio trkat ili sta...ali nema sanse da ga uzmes sa base setupom do 90 ako i malo se trudi....jedino ako je starto na zeleno princip ..pusten gas pa pritisne na zeleno ..ali ako ga je drzo na gasu na obratjima i lizo na kvacilu mah nema sanse ...stilo odleti.....ali eto ko zna....svasta cujem danas.....
ja znam da je Rudy divljo po gradu, i ja ga stignem na semaforu, pozdravimo se...i na zeleno obojica krenuli. Na Runeru je pisalo oko 90, tek tada je Rudy proletio kraj mene. Pola ovog foruma je "bolesno", ne znam sta vam je furka nekog jebavat i provocirat... Dzulabe, moj brat vozio Runnera, a ja svoju Lagunu, i tek na oko 90km/h (to mi je kraj druge brz) sam ga poceo preticati. Stvarno ne znam sta hocete da kazete... Pa nisam se ganjo sa Ferrarijem pa da se moze reci nesto posebno...
Previse i suvisne stvari "pametujuete".
Ja nigdje nisam napisao da je moj Runner ultra-mega-k**ra* brzi... zato manite se moje brze runerice.