Juče sam imao malo slobodnog vremena za lunjat gradom pa reko idem malo do MotoMarketServisa (MMS-a) da kupim neke stvari i da malo vidim što imaju da malo napasem oči rado se sjećajući prijašnjih odlazaka u njihovu trgovinu i servis.
No kako više nemaju trgovinu odvojenu, neki kažu kriza, većina kaže problem je u gazdi al u to neću ulaziti, zaputio sam se u servis/trgovinu odakle je sve počelo. Dođem tamo i imam što vidjeti:
u dvorištu servisa jedva 3 skutera, ulazim u trgovinu i tako krećem s pitanjima da prvo obavim ono po što sam došao. Prvo pitam da li imaju crvene trake za felge, kaže gospođa nema ali imamo ljubičaste (sjećam se istih i od prije godine dana), pitam kada će biti, dobivam odgovor: nikada. Reko hvala i pitam dalje da kupim rolice, tražim 5,5g(ili slične), 16x13; gospođa vlasnica mi ljubazno nudi 4,4g umjesto traženih 5,5 jer drugih nema. Mislim u sebi, možda sam pogriješio što sam rekao ili slične 5,5g. Eto ako su to slične težine, moja greška...
U cijeloj trgovini ima izloženo desetak kaciga, desetak jakni i hlača i par pari čizama i nešto malo sitnica za skutere/motore, 0 (nula) motora i 0 (nula) skutera! Bio sam malo razočaran jer se prije u trgovini moglo pogledati i isprobati brdo opreme i desetke različitih skutera/quadova/motora, pogotovo Aprilijinih modela čiji su bili zastupnici na našem kraju a i šire, sa poznatim dobrim servisom u kojem nije bilo čudno vidjeti Aprilije zagrebačkih registracija na servisu jer je ime MMS nekad nešto značilo u moto krugovima...