Ovo sam im poslao na mail danas pa ćemo vidjeti ima li rezultata kroz koji dan:
Temeljem Vašeg izvještaja (radni nalog 136589/10) aparat tip 5310 od 23.07.2010 o servisiranju mobilnog telefona ,moram izraziti neslaganje sa iznesenim činjenicama.
Naime u Vašem izvještaju iznose se činjenice koje nikako ne mogu odgovarati činjeničnom stanju, a isto tako u kontaktu sa ostalim korisnicima kao i temeljem prijašnjih iskustava sa Vašom servisnom mrežom došao sam do spoznaje o raznim obmanama koje se dešavaju unutar vaše servisne mreže na štetu korisnika (o tome više možete gledati u emisiji potrošački kod ukoliko ne riješimo nastale nesuglasice i neslaganje u stavovima izvještaja).
Naime opisani kvar nikako ne može odgovarati opisanom kvaru koji je uzrokovan utjecajem tekućine iz razloga što navedeni telefon u navedenom roku nije napustio policu ureda i služi za javljanje na pozive samo unutar 098 mreže.
Ovdje se ne radi o vrijednom telefonu, niti o 170 kn popravka (odnosno čišćenja koje ste naveli ) već o principu i razočarenju koje sam doživio (ne prvi put) unutar vaše servisne mreže unutar garantnog roka i vaših obveza koje izbjegavate odnosno po mome mišljenju navodite nerealno stanje kako bi izbjegli obveze usluge koje ste dužni pružiti unutar garantnog roka pozivajući se na vanjamstveni popravak
Temeljem ovog dopisa još jednom Vas molim da podrobnije pregledate uređaj koji ću Vam dostaviti u servis kako bismo izbjegli daljnje neugodnosti (prozivanje preko medija, slanje mobilnog telefona na vještačenje,obavještavanje udruge za zaštitu potrošača , slanje telefona u head office Finland...) što sam vjerujte mi spreman učiniti temeljem ovog i prijašnjih iskustava koje imam ja kao i moji ukućani
A poslao sam i dopis na t-mobile o prekidu suradnje sa sva moja 4 broja koja su kod njih isključivonezadovoljstvom njihove servisne mreže ili ti partnera, pa ćemo vidjeti dali im se isplati izgubiti 2 pretplate i 2 simpa broja.