Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao
mozes ju probat napravit... par godina ucenja i prakse u 3d programima, enginima itd... i onda mozda al ono fakat mozda ces imat neke osnove
trebalo bi izac,al 95 % da nece...na nasu zalost... :'(
Need for shit: 2t
imam potrebu nesto rec je*o vas vise runner u *urac idete mi nazivce s runnerom vise pa covjece di god se okrenem runer ovo ono mislim ima i drugih skutera koji nisu runer ....vec mi ide na zivce rijec runner ak mislis da je tak dobar motor ok za te pare i je rade probaj kupit neki jeftiniji pa od njega napravit zvjer a ne kupit u ducanu runera pa pricat "ja imam runera" prdnem ti an runera runner on topic: sjecam se da je bila igrica di vozis pice na skuteru nesto radikal bajker tak se nekak zvala
Npr. baoitan i budeš faca s nabrijanim, iskompleksiran si
stavis neki bodi kit na boboatiana....ili neki airbrush fire...runner je napoznatiji skuter(u rangu sa boboatianom) zato svi najcesce njega spominju
bilo bi dobro kad bi napravili neku igricu sa skuterima i onda da kreneš s zipačem vozit neke kupove, pa friziraš ovo ono Al najjače bi bilo od svega kad bi toliko detaljizirali igru da možeš birat kako ćeš osigurač na klipu stavit (figurativno rečeno) pa ako ga krivo staviš da ti se razleti skuter usred utrke to bi bio vrh vrhova
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
a igru bi napravio mehaničar-java developoer
ko da ides radit simulaciju tur de franc ..stelas si lanac i pumpaš gume.. stunt je kad pijes vodu i vozis biciklu