I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kakva bi kombinacija po vama bila stage6 pro cilindar za pia i na njega staviti nardo ili c16 auspuh?? znam da je jedna karika alu kit nekih 10ks snage...pa sam mislio malo to turpijat da bolje radi sa c16 ili nardo... isprika sto ovako ispitujem tu ali citao sma i vidio da pricate o stage6 pro...
Nepricamo o cilindru nego o auspuhu stage6 pro!.
okej, al posto vidim da kemijate svasta, ja sam vas usput pitao dal znate ili neznate...cemu ljutnje??
Nema ljutnje stavi stage6 pro kit i c16 auspuh,cilindar ti je u rangu sa mhr replicom raditi ce vrhunski izvuc ceš max iz kita!.
e care jesi li stavio vilice na skuter, ak jesi molim te stavi kakvu sliku... ja ću radit sad takav pothvat pa da vidim na šta će to ličit
ja ih imam na skuteru, aeroxove vilice na sfu, stup original sf upresan i sve je za 5 inace prodajem ih....
oces kupiti
onda nista kada stignem slikati cu, jer sada je kasno, a sutra radim, pa cim uhvatim vremena
sto je ovo u paketu gdje je dihtung,kako bi rekao "ova tanka bolcna da se tako izrazim"
To su ti šarafi koji imaju sa obadvije strane navoj jednu stranu zašarafiš u cilindar a na drugu stranu kaciš auspuh i maticom zatežeš!.
tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta