imam b i sljedeće godine mislim položit a kategoriju.taman kad mi istekne status mladog vozača
jel bio onda ponovo bia mlad vozač što se tiče motora,ili dobijam dozvolu na 10 godina ( a kategoriju ) ?
Nema to veze što imaš b!
imaš ograničenje 2 god isto!
Je, kako da ne...
Doša ja sa položenom A1 kategorijom na policiju napravit vozačku, imam (sutra) 32 godine starosti, vozačku B kategorije od svoje 18-te...
I kažem ja lipo teti na šalteru da lipo pazi i ne upiše mi slučajno kako mogu vozit samo sa automatskim mjenjačem (skuter) jer san baš zbog toga polaga na (hebenoj) vespi, a ona be blido gleda, i kaže da nema pojma o nikakvom ograničenju šaltanje-automatsko za A1 i A kategoriju, da iman priko 18 i da automatski dobijan A...
Ja je još pitan o onom mladi vozač, dvi godine, ovo-ono, ma ništa, koji maldi vozač, kaže ona meni, dozvola mi ide na 10 godina, nema ona pojma o ničemu, takva je trenutna preporuka kod izdavanja dozvola, i tako...
Neću par godina vozit ništa priko 25kW snage, da nebi kojem panduru palo napamet kad me štopa da je njegov stav kako je to protupropisno...
Pa ti čitaj Narodne Novine... A bitni su stavovi, u biti...